Diensten

Copywriting en storytelling

Nood aan een stevig stukje storytelling of een straf kopje copy? Voor commerciële of journalistieke doeleinden? Of u nu deel uitmaakt van een grotere organisatie of eerder een start-up of mediabedrijf runt: ik zorg voor een boodschap die blijft hangen. Eentje die uw merk connecteert met uw klanten. In het Nederlands en Frans én jawel, ook in het Engels.

Tenslotte vragen ook uw klanten vandaag de dag een gepersonaliseerde benadering. Massacommunicatie en kleffe boodschappen kunnen ze missen als kiespijn. Wilt u met kop en schouders uitsteken boven de concurrentie, dan moet u vernieuwend uit de hoek komen. En een sweet spot vinden tussen uw missie en de noden van uw doelpubliek. Neem geen genoegen met het status quo, maar durf te goochelen met woorden! Geen zorgen, ik doe dat met plezier voor u terwijl u zich focust op het laten groeien van uw bedrijf.

Social media

Social media is meer dan een paar likes op Facebook en occasionele posts op Instagram. Tenslotte vereist een vruchtbare aanpak tijd, talent én ervaring, toch? U mag op beide oren slapen: ik ben dagelijks bezig met het plannen en uitvoeren van social media campagnes. Natuurlijk hoeft u mij niet zomaar te geloven. De resultaten zullen wel voor zich spreken.

Meer weten over hoe u met social media een band opbouwt met uw klanten?

Copywriting tips/workshops

Bent u klaar om zélf aan de slag te gaan met copywriting, social media of marketingcommunicatie? Ook dan kunt u bij mij terecht voor advies en duidelijke richtlijnen. Geen verkooppraatjes om mij achteraf in dienst te nemen, maar concrete tips die u meteen omzet in de praktijk. Ik zak met veel plezier af naar uw bedrijf voor een inspirerende workshop. In minder dan een halve dag tijd kent u de kneepjes van het vak!

Benieuwd naar een preview van tips en tricks die u van mij krijgt? Check gerust mijn blog en mis geen enkele update!